App instellingen

PDF Pro wordt geleverd met verschillende aanpassingsopties om de app aan uw behoeften aan te passen. Om App-instellingen te openen, tikt u op de instellingenknop in de rechterbenedenhoek.

iPhone

iPad

Weergaveopties:

• Scroll Mode: Pas het scrollgedrag aan.
  • Scrollrichting: Schakel tussen horizontale en verticale scrollrichting.
  • Paginamodus: Schakel tussen enkele of dubbele paginalay-out en schakel automatisch zoomen in of uit.
  • Miniatuurbalk: Pas de positie en het gedrag van de miniatuurbalk aan.
  • Apparaat: verschillende apparaatspecifieke opties.

Bewerkingsopties:

• Annotaties: wijzig de auteursnaam van uw annotaties of schakel True Ink® in voor uw handgeschreven annotaties.

Upgrade:

Opslag :