1. Gebruikersgids
  2. Beginnen
  3. De verschillende bestandsweergavemodi

De verschillende bestandsweergavemodi

PDF Pro biedt 4 verschillende bestandsweergavemodi op iPhone en 5 verschillende bestandsweergavemodi op iPad. De onderstaande schermafbeeldingen geven de bediening aan om tussen die weergavemodi te schakelen.

Beschikbare weergavemodi:

• Omslagweergave:
    Omslagweergave toont al uw bestanden en mappen weergegeven als omslagafbeeldingen. Omslagweergave geeft u een visueel mooi overzicht van uw documenten. In de omslagweergave kunt u namen of kleurtags wijzigen en uw bestanden sorteren via slepen en neerzetten of automatisch sorteren. Mappen maken of bestanden verwijderen.
  • Lijstweergave:
    In de lijstweergave vindt u al uw bestanden en mappen weergegeven in een lijststijl. Lijstweergave geeft u wat aanvullende informatie over elk document, zoals bestandsgrootte en aantal pagina’s. In de lijstweergave kunt u namen of kleurtags wijzigen en uw bestanden sorteren via slepen en neerzetten of automatisch sorteren. Mappen maken of bestanden verwijderen.
  • Zoekopdracht:
    In de zoekmodus kunt u met één enkele zoekopdracht een volledige tekst doorzoeken in al uw documenten.
  • Vergelijk (alleen iPad):
    In de vergelijkingsmodus kunt u 2 documenten naast elkaar bekijken.
  • Wolk:
    Open en bewerk bestanden die zijn opgeslagen in andere apps op uw apparaat. Hiermee hebt u ook toegang tot bestanden binnen cloudopslagproviders die op uw apparaat zijn geïnstalleerd.