1. Gebruikersgids
  2. Instellingen
  3. Beschikbare paginamodi in PDF Pro

Beschikbare paginamodi in PDF Pro

PDF Pro kan één of twee pagina’s tegelijk weergeven. Er zijn drie verschillende paginamodi:

• Enkele pagina: geeft één pagina weer.
  • Dubbele pagina: geeft twee pagina’s weer.
  • Automatisch bij rotatie (aanbevolen) : het aantal weergegeven pagina’s is afhankelijk van de richting van uw apparaat.

Volg de instructies als u de paginamodus wilt wijzigen.

iPhone

1. Tik op de knop Instellingen.
  2. Tik op Paginamodus.
  3. Selecteer uw gewenste paginamodus.

iPad

1. Tik op de knop Instellingen.
  2. Tik op Paginamodus.
  3. Selecteer uw gewenste paginamodus.

Daarnaast kunt u Eén voorblad inschakelen. Als Enkele omslagpagina is ingeschakeld, wordt de documentomslag altijd weergegeven als een enkele pagina.

Geüpdatet op januari 21, 2022