1. Gebruikersgids
  2. Annotaties
  3. De annotatiesamenvatting van een PDF-document afdrukken

De annotatiesamenvatting van een PDF-document afdrukken

Volg de onderstaande stappen om het volledige annotatiesamenvatting van een PDF-document in PDF Pro af te drukken:

iPhone

1. Open het document met de aantekeningen die u wilt afdrukken.
  2. Open het Share-menu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Selecteer Annotatieoverzicht.
  4. Tik op Delen.
  5. Tik op Afdrukken.
  6. Nu kunt u uw printer en het aantal exemplaren selecteren.
  7. Tik op Afdrukken.

iPad

1. Open het document met de aantekeningen die u wilt afdrukken.
  2. Open het Share -menu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Selecteer Annotatieoverzicht.
  4. Tik op Delen.
  5. Tik op Afdrukken.
  6. Nu kunt u uw printer en het aantal exemplaren selecteren.
  7. Tik op Afdrukken.