1. Gebruikersgids
  2. Annotaties
  3. Markeer en markeer tekst in PDF-documenten

Markeer en markeer tekst in PDF-documenten

PDF Pro biedt 4 verschillende opties voor tekstmarkering.

• Tekstmarkering: kleurt de achtergrond van de gemarkeerde tekst.
  • Onderstrepen: tekent een rechte lijn onder de gemarkeerde tekst.
  • Squiggle: tekent een golvende lijn onder de gemarkeerde tekst.
  • Doorhalen: doorstreept de gemarkeerde tekst.

Volg de onderstaande stappen om de markeringsoptie te wijzigen.

iPhone

1. Tik op de knop Tekstmarkering en houd deze ingedrukt.
  2. Selecteer het type markeringsoptie dat u wilt gebruiken.

iPad

1. Tik op de knop Tekstmarkering en houd deze ingedrukt.
  2. Selecteer de optie voor accentuering type dat u wilt gebruiken.

Nu kunt u met uw vinger over de tekst vegen die u wilt markeren.