1. Gebruikersgids
  2. Annotaties
  3. Notitieannotaties toevoegen aan PDF-documenten

Notitieannotaties toevoegen aan PDF-documenten

In PDF Pro kunt u notities toevoegen aan een PDF-document dat toegankelijk is via een notitiepictogram dat op het document wordt weergegeven. Om de notitie weer te geven, hoeft u alleen maar op het pictogram te tikken.

iPhone

1. Open het PDF-document waaraan u notities wilt toevoegen.
  2. Tik op de knop Werkbalk.
  3. Tik op de knop Notitie.
  4. Plaats de notitie waar u maar wilt door op de gewenste positie in het document te tikken.
  5. Typ de gewenste notitie in en bevestig met Gereed.
  6. Sluit af door op de knop Sluiten te tikken.

iPad

1. Open het PDF-document waaraan u notities wilt toevoegen.
  2. Tik op de knop Werkbalk.
  3. Tik op de knop Notitie.
  4. Plaats de notitie waar u maar wilt door op de gewenste positie in het document te tikken.
  5. Typ de gewenste notitie in en bevestig met Gereed.
  6. Sluit af door ergens op het scherm te tikken.