1. Gebruikersgids
  2. Annotaties
  3. Handgeschreven of getekende annotaties toevoegen aan PDF-documenten

Handgeschreven of getekende annotaties toevoegen aan PDF-documenten

Als je iets met de hand wilt schrijven of tekenen in een PDF-document, volg dan de onderstaande stappen.

iPhone

1. Open de Tool-Bar zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  2. Tik op de Pen- knop.
  3. Nu kunt u aantekeningen maken of tekenen in het document.

iPad

1. Open de Tool-Bar zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  2. Tik op de Pen- knop.
  3. Nu kunt u aantekeningen maken of tekenen in het document.

PDF Pro wordt geleverd met volledige ondersteuning voor Apple Pencil®. Als u een Apple Pencil® gebruikt, herkent PDF Pro dit automatisch. Als u een Apple Pencil® 2 gebruikt, kunt u eenvoudig schakelen tussen de Pen en Eraser Tool door te dubbeltikken op uw Apple Pencil®.