1. Gebruikersgids
  2. Annotaties
  3. Stuur de annotatiesamenvatting van een PDF-document via e-mail

Stuur de annotatiesamenvatting van een PDF-document via e-mail

Om een samenvatting van alle annotaties in een PDF-document via e-mail te maken en te verzenden, volgt u de onderstaande stappen:

iPhone

1. Open het document met de aantekeningen die u wilt verzenden.
  2. Open het Share-menu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeeldingen.
  3. Selecteer Annotatieoverzicht.
  4. Tik op Delen.
  5. Tik op het Mail App-pictogram.

iPad

1. Open het document met de aantekeningen die u wilt verzenden.
  2. Open het Share-menu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeeldingen.
  3. Selecteer Annotatieoverzicht.
  4. Tik op Delen.
  5. Tik op het Mail App-pictogram.