Cache wissen

PDF Pro slaat veel dingen op in de cache, dit is nodig om de hoogwaardige PDF-weergave en onze razendsnelle zoekopdracht in volledige tekst te bieden.
Dit neemt echter tijdelijke schijfruimte in beslag en u kunt deze schijfruimte af en toe handmatig vrijmaken. Hoewel het niet absoluut noodzakelijk is, aangezien PDF Pro de cache automatisch op regelmatige basis wist.

Volg de instructies als je wat ruimte op je apparaat wilt vrijmaken:

iPhone

1. Open de Instellingen.
  2. Scroll naar beneden en tik op Cache wissen.

iPad

1. Open de Instellingen.
  2. Scroll naar beneden en tik op Cache wissen.