1. Gebruikersgids
  2. Premium Abonnementen
  3. Hoe krijg ik een ontvangstbewijs voor mijn abonnement?

Hoe krijg ik een ontvangstbewijs voor mijn abonnement?

De facturering op iOS wordt afgehandeld door Apple. Apple stuurt je per e-mail een ontvangstbewijs voor je abonnement. Vaak kan het 3-5 dagen duren voordat deze aankomt. Als je e-mailnotificaties hebt uitgeschakeld, kun je een ontvangstbewijs krijgen door de volgende stappen te volgen:

1. Open de App Store.
  2. Tik op het pictogram van je profiel.
  3. Tik op je naam bovenaan de profielpagina.
  4. Scroll naar beneden en kies Aankoopgeschiedenis.
  5. Vind de bestelling en tik op het label “Totaal gefactureerd” om de transactiegegevens te zien.
  6. Tik op Ontsturen om het opnieuw naar je te laten e-mailen.
Geüpdatet op november 13, 2023