1. Gebruikersgids
  2. Premium Abonnementen
  3. Annuleer uw Premium-abonnement

Annuleer uw Premium-abonnement

Aangezien uw abonnement automatisch wordt verlengd, moet u het handmatig opzeggen als u geen toegang meer wilt hebben tot de premiumfuncties. Volg de onderstaande stappen als je je abonnement wilt opzeggen.

iPhone

1. Open de instellingen zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  2. Tik op Premium-abonnement.
  3. Door op Abonnement beheren te tikken, wordt u naar de pagina voor abonnementsbeheer in uw App Store-account geleid, waar u het abonnement kunt opzeggen.

iPad

1. Open de instellingen zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  2. Tik op Premium-abonnement.
  3. Door op Abonnement beheren te tikken, wordt u naar de pagina voor abonnementsbeheer in uw App Store-account geleid, waar u het abonnement kunt opzeggen.

Als je de app al hebt verwijderd, volg dan de instructies op de Apple-ondersteuningspagina.