1. Gebruikersgids
  2. PDF Lezer
  3. Een PDF-document afdrukken

Een PDF-document afdrukken

Volg de onderstaande stappen om een PDF-document af te drukken:

iPhone

1. Open het document dat u wilt afdrukken.
  2. Open het activiteitenmenu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeeldingen.
  3. Tik op Delen.
  4. Tik op Afdrukken.
  5. Nu kunt u uw printer en het aantal exemplaren selecteren. Als u niet het hele document wilt afdrukken, tikt u op Bereik en selecteert u de pagina’s die u wilt afdrukken.
  6. Tik op Afdrukken.

iPad

1. Open het document dat u wilt afdrukken.
  2. Open het activiteitenmenu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeeldingen.
  3. Tik op Delen.
  4. Tik op Afdrukken.
  5. Nu kunt u uw printer en het aantal exemplaren selecteren. Als u niet het hele document wilt afdrukken, tikt u op Bereik en selecteert u de pagina’s die u wilt afdrukken.
  6. Tik op Afdrukken.