1. Gebruikersgids
  2. PDF Lezer
  3. Stuur een PDF-document via e-mail

Stuur een PDF-document via e-mail

Om een PDF- document via e-mail te verzenden, volgt u de onderstaande stappen:

1. Open het document dat u wilt verzenden.
  2. Open het activiteitenmenu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeeldingen.
  3. Selecteer de Mail -app.
  4. Het configuratiemenu verschijnt, waar u kunt kiezen uit verschillende opties over hoe annotaties moeten worden verwerkt.
  5. Tik op ” Verzenden “.

iPhone

iPad

Het is ook mogelijk om specifieke pagina’s van een pdf-document via e-mail te verzenden.