1. Gebruikersgids
  2. PDF Lezer
  3. Hoe meerdere documenten op verschillende tabbladen te openen

Hoe meerdere documenten op verschillende tabbladen te openen

Met PDF Pro kunt u meerdere documenten tegelijk openen in verschillende tabbladen.

iPhone

1. Open het eerste document dat u wilt.
  2. Tik op de knop Meer.
  3. Tik op de knop Documenten toevoegen.
  4. Selecteer het gewenste document.
  5. Om tussen de tabbladen te schakelen, tikt u gewoon op het tabblad dat u wilt openen, zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.

iPad

1. Open het eerste document dat u wilt.
  2. Tik op de knop Documenten toevoegen.
  3. Selecteer het gewenste document.
  4. Om tussen de tabbladen te schakelen, tikt u gewoon op het tabblad dat u wilt openen, zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.