1. Gebruikersgids
  2. PDF Lezer
  3. Specifieke pagina’s van een PDF-document via e-mail verzenden

Specifieke pagina’s van een PDF-document via e-mail verzenden

Om specifieke pagina’s van een PDF-document via e-mail te verzenden, volgt u de onderstaande stappen:

iPhone

1. Open het document met de pagina’s die u wilt verzenden.
  2. Open het Share-menu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Tik op Pagina’s.
  4. Selecteer Pagina’s in het menu Bereik.
  5. Kies uw bereik.
  6. Tik op Delen.
  7. Tik op Delen.
  8. Tik op het Mail App-pictogram.

iPad

1. Open het document met de pagina’s die u wilt verzenden.
  2. Open het Share-menu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Tik op Pagina’s.
  4. Selecteer Pagina’s in het menu Bereik.
  5. Kies uw bereik.
  6. Tik op Delen.
  7. Tik op Delen.
  8. Tik op het Mail App-pictogram.