1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Bestanden naar een map verplaatsen

Bestanden naar een map verplaatsen

Volg de onderstaande stappen om bestanden tussen mappen te verplaatsen.

iPhone

1. Druk op Selecteren.
  2. Selecteer de bestanden die u naar een map wilt verplaatsen.
  3. Tik op Verplaatsen.
  4. Selecteer de map waarnaar u de bestanden wilt verplaatsen.
  5. Tik op Verplaatsen.

iPad

1. Druk op Selecteren.
  2. Selecteer de bestanden die u naar een map wilt verplaatsen.
  3. Tik op Verplaatsen.
  4. Selecteer de map waarnaar u de bestanden wilt verplaatsen.
  5. Tik op Verplaatsen.

Als alternatief kunt u ook bestanden tussen mappen verplaatsen via Drag&Drop.