Hoe mappen te maken

In PDF Pro kunt u uw PDF-documenten ordenen in mappen. Volg de onderstaande instructies om een nieuwe map te maken.

iPhone

1. Ga naar de bewerkingsmodus zoals weergegeven in de schermafbeelding.
  2. Selecteer de documenten waarvoor u een map wilt maken en tik op Verplaatsen.
  3. Tik op Nieuwe map.

iPad

1. Ga naar de bewerkingsmodus zoals weergegeven in de schermafbeelding.
  2. Selecteer de documenten waarvoor u een map wilt maken en tik op Verplaatsen.
  3. Tik op Nieuwe map.

Leer hoe u uw PDF-documenten tussen mappen kunt verplaatsen.