1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Open, bewerk en synchroniseer documenten vanuit Box met PDF Pro

Open, bewerk en synchroniseer documenten vanuit Box met PDF Pro

Met PDF Pro hebt u vanuit Box toegang tot uw documenten en kunt u ze openen, bewerken of synchroniseren met andere apparaten. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan.

Opmerking : Om toegang te krijgen tot documenten uit Box, moet u deze eerst beschikbaar maken in de app Bestanden. U kunt hier instructies vinden hoe u dit kunt doen.

iPhone

1. Tik op de Cloud- knop in PDF Pro.
  2. Ga naar het gedeelte Bladeren .
  3. Tik op Box en navigeer naar het gewenste PDF-bestand.
  4. Open het PDF-bestand. Alle wijzigingen die u in het document aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd met Box.

iPad

1. Tik op de Cloud- knop in PDF Pro.
  2. Tik op Box en navigeer naar het gewenste PDF-bestand.
  3. Open het PDF-bestand. Alle wijzigingen die u in het document aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd met Box.
Geüpdatet op maart 4, 2023