1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Bestanden van Google Drive lokaal opslaan in PDF Pro

Bestanden van Google Drive lokaal opslaan in PDF Pro

Volg de onderstaande stappen om bestanden van Google Drive lokaal op te slaan in PDF Pro.

Opmerking : Om toegang te krijgen tot documenten uit Google Drive, moet u deze eerst beschikbaar maken in de app Bestanden. U kunt hier instructies vinden hoe u dit kunt doen.

iPhone

1. Open PDF Pro en tik op de knop PDF’s toevoegen .
  2. Selecteer Bestanden .
  3. Ga naar het gedeelte Bladeren .
  4. Tik op Google Drive en navigeer naar de gewenste map.
  5. Selecteer de documenten die u in PDF Pro wilt opslaan en tik op Openen .

iPad

1. Open PDF Pro en tik op de knop PDF’s toevoegen .
  2. Selecteer Bestanden .
  3. Tik op Google Drive en navigeer naar de gewenste map.
  4. Selecteer de documenten die u in PDF Pro wilt opslaan en tik op Openen .
Geüpdatet op maart 4, 2023