1. Gebruikersgids
  2. PDF Lezer
  3. Stuur een PDF-document naar een app van derden

Stuur een PDF-document naar een app van derden

Volg de onderstaande stappen om een PDF-document naar een andere app te verzenden:

iPhone

1. Open het PDF-document dat u wilt openen in een andere app.
  2. Open het Share-menu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Tik op Delen.
  4. Kies de App waarmee u uw PDF-document wilt openen.
  5. Als uw app niet in de lijst staat, tikt u op Meer.

iPad

1. Open het PDF-document dat u wilt openen in een andere app.
  2. Open het Share-menu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Tik op Delen.
  4. Kies de App waarmee u uw PDF-document wilt openen.
  5. Als uw app niet in de lijst staat, tikt u op Meer.