1. Gebruikersgids
  2. Instellingen
  3. Slaapmodus weergeven

Slaapmodus weergeven

Standaard voorkomt PDF Pro dat uw apparaat het scherm automatisch uitschakelt. Volg de onderstaande stappen om de automatische slaapmodus in te schakelen.

iPhone

1. Tik op de knop Instellingen zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  2. Tik op Apparaat.
  3. Schakel de schakelaar om de automatische slaapmodus in te schakelen.

iPad

1. Tik op de knop Instellingen zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  2. Tik op Apparaat.
  3. Schakel de schakelaar om de automatische slaapmodus in te schakelen.