1. Gebruikersgids
  2. Pagina-Editor
  3. Pagina’s toevoegen aan een PDF-document

Pagina’s toevoegen aan een PDF-document

Met PDF Pro kunt u extra aanpasbare pagina’s toevoegen aan een PDF-document.

iPhone

1. Open het PDF-document waaraan u pagina’s wilt toevoegen.
  2. Open het pagina-overzicht zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Tik op de knop Pagina-editor.
  4. Tik op de knop Pagina toevoegen.
  5. Kies uw pagina-indeling en tik op Toevoegen.
  6. De nieuwe pagina wordt aan het einde van het document toegevoegd. U kunt de pagina via Drag & Drop naar de gewenste positie verplaatsen.
  7. Tik op het vinkje om de nieuwe pagina op te slaan.
  8. Bevestig met Opslaan.

iPad

1. Open het PDF-document waaraan u pagina’s wilt toevoegen.
  2. Open de Page Editor zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Tik op de knop Pagina toevoegen.
  4. Kies uw pagina-indeling en tik op Toevoegen.
  5. De nieuwe pagina wordt aan het einde van het document toegevoegd. U kunt de pagina via Drag & Drop naar de gewenste positie verplaatsen.
  6. Tik op het vinkje om de nieuwe pagina op te slaan.
  7. Bevestig met Opslaan.