1. Gebruikersgids
  2. PDF Lezer
  3. Overschakelen naar nachtmodus

Overschakelen naar nachtmodus

Als het voor u van cruciaal belang is om uw nachtzicht te behouden, kunt u de documentviewer in de nachtmodus zetten.

Volg de onderstaande stappen om over te schakelen naar de nachtmodus:

iPhone

1. Open het Uiterlijk Configuratiemenu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  2. Selecteer onder Uiterlijk Nacht.
  3. Nu zou het er zo uit moeten zien.

iPad

1. Open het Uiterlijk Configuratiemenu zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  2. Selecteer onder Uiterlijk Nacht.
  3. Nu zou het er zo uit moeten zien.

PDF Pro ondersteunt ook de systeembrede donkere modus.