1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Hoe u uw PDF-documenten kunt sorteren

Hoe u uw PDF-documenten kunt sorteren

Volg de onderstaande stappen om uw PDF-documenten in PDF Pro te sorteren.

iPhone

1. Tik op Selecteren.
  2. Open het menu Sorteren zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Kies een van de opgegeven sorteertypes.

iPad

1. Tik op Selecteren.
  2. Open het menu Sorteren zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Kies een van de opgegeven sorteertypes.

De volgende sorteermodi zijn beschikbaar:

• A tot Z: Sorteert op de eerste letter van de documentnaam van A tot Z.
  • Z tot A: Sorteert op de eerste letter van de documentnaam van Z tot A.
  • Bestanden na mappen: toont eerst mappen.
  • Mappen na bestanden: toont eerst bestanden.
  • Titelkleur: Sorteert de documenten op titelkleur, als u er een instelt.