1. Gebruikersgids
  2. Instellingen
  3. Hoe PDF-documenten te beveiligen met een wachtwoord

Hoe PDF-documenten te beveiligen met een wachtwoord

Met PDF Pro kunt u uw PDF-documenten beveiligen met een wachtwoord. Er zijn twee manieren om een document met een wachtwoord te beveiligen:

• U kunt het gebruikerswachtwoord instellen, dat nodig is om een bestand te openen.
  • U kunt bewerkingen en documentmachtigingen voor een bestand beperken met het Eigenaarswachtwoord.

Mogelijke documentbeperkingen

• Afdrukken: Hiermee kan de gebruiker het document met lage kwaliteit afdrukken.
  • Afdrukken van hoge kwaliteit: hiermee kan de gebruiker het document in de hoogst mogelijke kwaliteit afdrukken.
  • Wijziging: hiermee kan de gebruiker het document wijzigen.
  • Extractie: stelt de gebruiker in staat inhoud via een kopie uit het document te extraheren.
  • Annotaties en formuliervelden toevoegen: Hiermee kan de gebruiker annotaties of formuliervelden toevoegen.
  • Formulierelementen invullen: hiermee kan de gebruiker formuliervelden invullen.
  • Assembleren: hiermee kan de gebruiker pagina’s invoegen, verwijderen of draaien en bladwijzers maken.

Zorg ervoor dat u het wachtwoord ergens opslaat om gegevensverlies te voorkomen! We kunnen uw documentwachtwoord niet opnieuw instellen als u het vergeet.

Instructies om een wachtwoord in te stellen

Volg de onderstaande stappen om het documentwachtwoord in te stellen.

iPhone

1. Open het document dat u wilt beperken.
  2. Tik op de knop Meer.
  3. Tik op de knop Beveiliging.
  4. Tik op Bewerken.
  5. Stel het Document Open-wachtwoord in. Dit wachtwoord is nodig om een document te openen.
  6. Nu kunt u het Document Owner Password instellen. Dit wachtwoord is nodig om documentmachtigingen te bewerken.
  7. Bevestig door op Gereed te tikken.

iPad

1. Open het document dat u wilt beperken.
  2. Tik op de knop Beveiliging.
  3. Tik op Bewerken.
  4. Stel het Document Open-wachtwoord in. Dit wachtwoord is nodig om een document te openen.
  5. Nu kunt u het Document Owner Password instellen. Dit wachtwoord is nodig om documentrechten te bewerken
  6. Bevestig door op Gereed te tikken.