1. Gebruikersgids
  2. Probleemoplossen
  3. Hoe iOS-crashlogs te lokaliseren voor diagnose

Hoe iOS-crashlogs te lokaliseren voor diagnose

Bij het oplossen van een probleem kunnen we u vragen om een crashlog te verstrekken. Crashlogs helpen ons de hoofdoorzaak van crashgerelateerde problemen te achterhalen.

Crashlogs worden automatisch naar uw computer overgebracht tijdens synchronisatie met iTunes of kunnen direct op uw apparaat worden gevonden.

Lokaliseer crashlogs rechtstreeks op uw iOS-apparaat

1. Open de app Instellingen op uw apparaat.
  2. a) Voor iOS 10.3 en nieuwer: Ga naar ” Privacy> Analytics> Analysegegevens “.
    b) Voor iOS-versies ouder dan 10.3: Ga naar ” Privacy> Diagnostiek en informatie> Diagnostiek en gebruikersgegevens “.
  3. Daar vindt u een of meer items die beginnen met ” PDFpro- “.
  4. Selecteer het meest recente ” PDFpro- ” item op basis van het tijdstempel.
  5. Nu zie je veel tekst. Selecteer de hele tekst handmatig door lang ingedrukt te houden. (Dit is een beetje vervelend, helaas heeft Apple hier geen knop “Alles selecteren” toegevoegd.)
  6. Nadat u de hele tekst hebt geselecteerd, drukt u op de knop „ Delen “ en stuurt u deze via e-mail naar onze ondersteuningsmedewerkers.

Als u crashlogs niet rechtstreeks op uw apparaat kunt vinden, gebruik dan iTunes door een van de onderstaande stappen te volgen. Meer informatie over synchronisatie van iOS-apparaten met iTunes vindt u in het volgende Apple Support-document:
https://support.apple.com/en-us/HT201253

Zoek crashlogs op macOS

1. Synchroniseer uw iOS-apparaat met iTunes.
  2. Finder openen.
  3. Selecteer in de menubalk ” Go> Ga naar map “.
  4. Voer in of kopieer en plak: ~/Bibliotheek/Logs/CrashReporter/MobileDevice/
    en klik op Ga.
  5. Selecteer nu de map met de naam naar uw iOS-apparaat.
  6. Selecteer alle bestanden die beginnen met ” PDFpro_ ” en mail ze naar onze supportmedewerkers.

Lokaliseer crashlogs op Windows Vista, 7, 8 en 10

1. Synchroniseer uw iOS-apparaat met iTunes.
  2. Open Windows Verkenner en zorg ervoor dat verborgen bestanden worden weergegeven.
  3. Navigeer naar de volgende map:
    C:\Gebruikers\< USER_NAME> \AppData\Roaming\Apple Computer\Logs\CrashReporter\MobileDevice\< TOESTELNAAM> \Gepensioneerd
  4. Selecteer alle bestanden die beginnen met ” PDFpro_ ” en mail ze naar onze supportmedewerkers.

Zoek crashlogs op Windows XP

1. Synchroniseer uw iOS-apparaat met iTunes.
  2. Open Windows Verkenner en zorg ervoor dat verborgen bestanden worden weergegeven.
  3. Navigeer naar de volgende map:
    C:\Documenten en instellingen\< USER_NAME> \Applicatiegegevens\Apple computer\Logs\CrashReporter\< TOESTELNAAM>
  4. Selecteer alle bestanden die beginnen met ” PDFpro_ ” en mail ze naar onze supportmedewerkers.