1. Gebruikersgids
  2. PDF Lezer
  3. Bladwijzers in een PDF-document verwijderen

Bladwijzers in een PDF-document verwijderen

Volg de onderstaande stappen om een bladwijzer te verwijderen.

iPhone

1. Open een PDF-document.
  2. Tik op de knop Meer zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Tik op de knop Inhoudsopgave.
  4. Tik op de bladwijzerknop.
  5. Tik op Bewerken.
  6. Tik op de knop Verwijderen naast de bladwijzer die u wilt verwijderen.
  7. Bevestig door op Verwijderen te tikken.

iPad

1. Open een PDF-document.
  2. Tik op de knop Inhoudsopgave zoals aangegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Tik op de bladwijzerknop.
  4. Tik op Bewerken.
  5. Tik op de knop Verwijderen naast de bladwijzer die u wilt verwijderen.
  6. Bevestig door op Verwijderen te tikken.