1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Bestanden verwijderen via iTunes Bestandsdeling

Bestanden verwijderen via iTunes Bestandsdeling

Om documenten via iTunes Bestandsdeling van PDF Pro te verwijderen, volgt u gewoon de instructies:

1. Open iTunes op je Mac of pc.
  2. Verbind uw apparaat met uw computer via de USB-kabel.
  3. Klik op uw apparaat in iTunes. Apple biedt hulp als je het niet kunt vinden.
  4. a) Voor iTunes 12.7 en nieuwer: Selecteer Bestandsdeling in de linkerzijbalk.
    b) Voor oudere iTunes-versies: Selecteer Apps in de linkerzijbalk. Blader vervolgens naar het gedeelte Bestanden delen onder aan de pagina.
  5. Selecteer PDF Pro in het gedeelte Bestanden delen.
  6. Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen in de documentenlijst en druk op de Delete-toets op uw toetsenbord.
  7. Wanneer iTunes je vraagt om te bevestigen, klik je op “Verwijderen”.

Aanvullende informatie over iTunes-bestandsdeling is te vinden op Apple Support.