1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Bestanden toevoegen via lokale wifi

Bestanden toevoegen via lokale wifi

Volg de instructies om PDF-documenten vanaf uw pc of Mac toe te voegen via lokale wifi:

1. Open het menu bestandsservices door op de “+”-knop in de linkerbovenhoek van het documentenoverzicht te drukken.
  2. Selecteer in het menu bestandsservices “WiFi”.
  3. Voer de URL die wordt weergegeven in het WiFi-menu in de adresbalk van de webbrowser op uw computer in.
  4. Uw webbrowser toont nu de documenten die al beschikbaar zijn in PDF Pro.
  5. Sleep PDF-bestanden vanuit een map of venster naar de documentenlijst die in uw webbrowser wordt weergegeven om ze naar PDF Pro over te brengen.
    U kunt ook op “Toevoegen…” in de documentenlijst klikken, het PDF-bestand of de PDF-bestanden zoeken die u van uw computer wilt kopiëren en vervolgens op “Toevoegen” klikken. Uw browser kopieert deze bestanden vervolgens naar PDF Pro op uw apparaat.

Sluit het WiFi-menu in PDF Pro niet voordat de overdracht van uw bestanden is voltooid.