1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Bestanden toevoegen vanuit je Dropbox

Bestanden toevoegen vanuit je Dropbox

Volg de instructies om PDF-documenten vanuit je Dropbox toe te voegen aan PDF:

1. Open het menu bestandsservices door op de “+”-knop in de linkerbovenhoek van het documentenoverzicht te drukken.
  2. Selecteer “Dropbox” in het menu Bestandsservices.
  3. Autoriseer PDF Pro om verbinding te maken met je Dropbox.
  4. Nadat de autorisatie is voltooid, kunt u door de inhoud van de map bladeren en bestanden downloaden.

Om de verbinding met je Dropbox in te trekken, druk je gewoon op “Uitloggen”.