1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Bestanden toevoegen vanuit Google Drive

Bestanden toevoegen vanuit Google Drive

Volg de instructies om PDF-documenten van uw Google Drive toe te voegen aan PDF Pro:

1. Open het menu bestandsservices door op de “+”-knop in de linkerbovenhoek van het documentenoverzicht te drukken.
  2. Selecteer in het menu bestandsservices “Google Drive”.
  3. Autoriseer PDF Pro om verbinding te maken met uw Google Drive.
  4. Nadat de autorisatie is voltooid, kunt u door de inhoud van de map bladeren en bestanden downloaden.

Om de verbinding met uw Google Drive in te trekken, drukt u gewoon op “Uitloggen”.