1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Bestanden overzetten via iTunes Bestandsdeling naar uw computer

Bestanden overzetten via iTunes Bestandsdeling naar uw computer

Om documenten via iTunes File Sharing van PDF Pro naar uw computer te kopiëren, volgt u de instructies:

1. Open iTunes op je Mac of pc.
  2. Verbind uw apparaat met uw computer via de USB-kabel.
  3. Klik op uw apparaat in iTunes. Apple biedt hulp als je het niet kunt vinden.
  4. a) Voor iTunes 12.7 en nieuwer: Selecteer Bestandsdeling in de linkerzijbalk.
    b) Voor oudere iTunes-versies: Selecteer Apps in de linkerzijbalk. Blader vervolgens naar het gedeelte Bestanden delen onder aan de pagina.
  5. Selecteer PDF Pro in het gedeelte Bestanden delen.
  6. Sleep PDF-bestanden van de documentenlijst naar een map of venster op uw computer om ze naar uw computer te kopiëren.
    U kunt ook het bestand of de bestanden selecteren die u naar uw computer wilt kopiëren in de lijst Documenten en op “Opslaan naar…” klikken, vervolgens de map op uw computer zoeken waarnaar u de bestanden wilt kopiëren en op “Opslaan in” klikken. “.

Aanvullende informatie over iTunes-bestandsdeling is te vinden op Apple Support.