1. Gebruikersgids
  2. Bestandsbeheer
  3. Bestanden downloaden van een WebDAV-directory

Bestanden downloaden van een WebDAV-directory

Volg de instructies om documenten uit een WebDAV-directory toe te voegen:

1. Open het menu bestandsservices door op de “+”-knop in de linkerbovenhoek van het documentenoverzicht te drukken.
  2. Selecteer in het menu bestandsservices “WebDAV”.
  3. Voer de URL naar de WebDAV-directory in.
  4. Voer uw inloggegevens in (optioneel) en druk op “Verbinden”.
  5. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, kunt u door de inhoud van de map bladeren en bestanden downloaden.