1. Gebruikersgids
  2. Annotaties
  3. Annotaties zoeken in een PDF-document

Annotaties zoeken in een PDF-document

Zodra u enkele annotaties in een PDF-document hebt, kunt u naar een specifieke zoeken. PDF Pro kan uw annotaties doorzoeken en vinden wat u zoekt. Volg de onderstaande stappen om naar een specifieke annotatie te zoeken.

iPhone

1. Open een PDF-document.
  2. Tik op de knop Meer.
  3. Open de inhoudsopgave zoals aangegeven in de schermafbeelding.
  4. Tik op de knop Annotatietabel.
  5. Veeg omlaag om het zoekvak weer te geven.
  6. Tik op het zoekvak om te zoeken naar een soort annotatie.

iPad

1. Open een PDF-document.
  2. Open de inhoudsopgave zoals aangegeven in de schermafbeelding.
  3. Tik op de knop Annotatietabel.
  4. Veeg omlaag om het zoekvak weer te geven.
  5. Tik op het zoekvak en zoek naar elke vorm van annotatie.